Klantensysteem Home > Kennisbank > RankingApp > RankingApp Abonnement Opzeggen

RankingApp Abonnement Opzeggen

Het RankingApp Pakket is altijd inclusief een abonnement voor het eerste jaar.
De verlenging van je abonnement kan je op ieder moment stop zetten door in je klanten account
te gaan naar "Diensten - Mijn Services". Selecteer vervolgens "Vraag Opheffing aan".

Je kan opzeggen tot maximaal 6 weken voor de verval datum. Als er al reeds
gefactureerd is voor de nieuwe periode, kan je pas opzeggen nadat de
openstaande factuur is voldaan.

Je hoeft dus geen email of brief te sturen om je abonnement op te zeggen
maar regel het online via http://crm.metatags.nl

Zie het onderstaande voorbeeld:

opheffen